Recente projecten en ervaringen

Dawn Foods International (2018)

Dawn Foods international is een leverancier van bakkerijgrondstoffen. Supply Chain Director Europe & AMEAP, in deze functie verantwoordelijk voor de totale Supply Chain organisatie voor 11 sales clusters en 7 productiebedrijven in meerdere landen. Verantwoordelijk voor het inrichten van het S&OP proces.

Vegter Banketfabriek          (2017)

Wie kent niet de bekende knijpertjes en Nieuwjaarsrolletjes van Vegter? Als Operational manager was ik verantwoordelijk voor het operationele management. In de interim rol ook de coaching van het management team voor mijn rekening genomen.

Continental Candy Industries (CCI)          (2015 - 2017)

CCI is een snoepfabrikant met locaties in Duitsland en Nederland. In de rol van Supply Chain-manager is een centrale Supply Chain-afdeling opgezet, de medewerkers gecoacht en het S&OP proces ingericht. Daarnaast verantwoordelijk voor e implementatie van Slim4.

Hochdorf Nutrition (2014 - 2015)

De Zwitserse zuivelgroep Hochdorf staat vooral bekend om haar babyvoeding en melkpoeder. Als projectmanager Supply Chain heb ik het S&OP-proces geïmplementeerd om zo de productiebedrijven beter aan te sturen.

Campo Frio Food Group         (2010 - 2014)

In Nederland kennen we deze levensmiddelengigant vooral van Stegeman worst, maar ze zijn in heel Europa actief. Ik heb de Supply Chain georganiseerd en kostenbesparingen gerealiseerd o.a. door S&OP-implementatie, coaching van medewerkers, outsourcen magazijn en inrichten Shared Warehouse.

Van der Meulen Meesterbakkers (van 2008 tot 2010)

Van der Meulen is bekend van het maken van beschuit, Melba toast en roggebrood. Als Supply Chain-manager heb ik o.a. het S&OP- proces en Slim4 geïmplementeerd en diverse medewerkers gecoacht.

Euroma (2008)

Euroma is bekend als kruiden en specerijen fabrikant in de industris. Als Supply Chain Manager vorming gegeven aan de organisatie en de inrichting van het S&OP proces.

Friesland Foods (van 1990 tot 2008)

Supply Chain Manager en Logistics Manager